Gesloten op zaterdag!

Wij volgen de richtlijnen en maatregelen van de Overheid, het RIVM en de GGD. Onze fitnessfaciliteit is daardoor per 16 maart jl., en in ieder geval tot 6 april a.s., gesloten. Sport-medisch bewegen binnen een fysiotherapeutische behandeling blijft – in lijn met het advies van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) mogelijk. Dit om de druk op de huisartsen en ziekenhuizen te ontlasten. 

Op basis van de richtlijnen en maatregelen van de Overheid, het RIVM en de GGD hebben wij geïnventariseerd op welke momenten uitsluitend gebruik gemaakt wordt van de fitnessfaciliteit zonder dat hiervoor een sport-medische of fysiotherapeutische basis is. Hierop hebben wij onze openingstijden aangepast.

Per heden zijn wij op zaterdagen gesloten tot 6 april.

Ook in deze periode zijn wij als MBU-Team er voor u. Zodra wij hiertoe van hogerhand de mogelijkheid krijgen, staan wij uiteraard weer volgens onze gebruikelijke openingstijden en mogelijkheden voor u klaar. Wij houden u hiervan op de hoogte. Bij vragen zijn wij als volgt bereikbaar:

Telefoon: (030) 2721583
e-mail: mbu@medisch-fit.nl