Wil u na uw fysiotherapeutische behandeling graag onder controle blijven? Of wil u uw conditie verbeteren en onderhouden onder persoonlijke fysiotherapeutische begeleiding?

Dat kan nu bij het Medisch Bewegingscentrum Utrecht!

U krijgt fysiotherapeutische begeleiding op basis van uw mogelijkheden, wensen en voorkeuren. Er zijn regelmatig evaluatiemomenten om uw doelen te controleren en eventueel uw programma bij te stellen.

 

Voordat u start, willen we graag uw specifieke situatie leren kennen. Om de fysio-fitness zo persoonlijk en daardoor zo effectief mogelijk te maken, zal er eerst een intakegesprek plaats vinden. Hierin nemen wij met u door wat uw wensen en doelen zijn. Ook is er de mogelijkheid om een fitheidstest af te nemen waarin we uw conditie, BMI en lenigheid bepalen. Aan de hand van deze gegevens stellen we uw trainingsschema op. Wij garanderen een professionele begeleiding. De lessen zijn in groepsvorm met maximaal 6 personen. Gemiddeld zal de training bestaan uit een deel cardiotraining en een deel krachttraining. De laatste 15minuten willen we gezamenlijk buik- en rugspierversterkende oefeningen doen.

Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u dit 24 uur van tevoren aan ons door te geven. U kunt gemiste trainingen op een ander trainingstijdstip in dezelfde week inhalen, indien u dit van te voren bij ons aangeeft.

Kosten: (Max. 6 personen in een groep.)

 

1 maal per week 60minuten: 40 euro per maand
2 maal per week 60minuten: 75 euro per maand

Individuele intake (eenmalig, maximaal 45minuten): 30 euro

 

 

Tijden van de Fysio-Fitness:

 

Maandag: 9-10 en 18-19 uur

Dinsdag: 17-18 uur

Donderdag: 9-10 en 17-18 uur

Vrijdag: 14-15 uur